Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roompuddinkjes met kaneel recept
Roompuddinkjes met kaneel recept

Roompuddinkjes met kaneel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Breng in een steelpan de melk met slagroom, vanillemerg en vanillestokje aan de kook. Laat het mengsel op laag vuur zachtjes trekken. Roer in een kom de eierdooiers met 100 gram suiker. Zeef het warme melkmengsel boven het eimengsel en los de suiker erin op. Roer het geheel goed door. Schenk het mengsel in 4 kleine ovenschaaltjes en bestrooi ze met kaneel. Zet de schaaltjes in een ovenschaal en schenk er tot de helft heet water in. Bak de puddinkjes in het midden van de oven in 45 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roompuddinkjes met kaneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven