Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van sinaasappel en ananas met gember recept
Salade van sinaasappel en ananas met gember recept

Salade van sinaasappel en ananas met gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de partjes sinaasappel en de stukjes ananas in een ruime schaal. Meng het sinaasappelsap met de gember en de suiker. Roer tot de suiker volledig is opgelost. Giet de saus over het fruit. Roer voorzichtig om en laat het dessert minstens 15 minuten marineren voor je het opdient. Tip: Kun je geen verse gember vinden, gebruik dan gemberpoeder. Gebruik voor deze hoeveelheid fruit ongeveer 1 theelepel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van sinaasappel en ananas met gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven