Gemarineerde ananas
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van keesgroen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd het vanille stokje doormidden en schraap het merg eruit.
- Doe dit in een pan, samen met de witte , het , de , de en het .
- Breng dit aan de kook.
- Maak de schoon en verwijder het middelste stuk.
- Zorg er voor dat er ook geen pitjes van de schil meer aan de zitten.
- Snijd de in stukken en doe dit bij de witte .
- Breng het weer aan de kook en laat het 5 minuutjes zachtjes op het vuur staan.
- Laat het allemaal afkoelen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gemarineerde ananas met vanilleroom425m
-
Recept
Gekarameliseerde ananas met yoghurt430m
-
Recept
Gemarineerde peren in sinaasappelsap, rode wijn, kruidnagel en kaneel met ijs445m
-
Recept
Gemarineerde aardbeien met vanilleroomijs en slagroom410m
-
Recept
Salade van sinaasappel en ananas met gember420m
-
Recept
Rijst met ananas en schuimkop455m
Variaties op Gemarineerde ananas
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gemarineerde ananas met vanilleroom | 1 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- ananas en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 331 kcal | 16% | 1324 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 75 g. | 83% | 300 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |