Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Soepje van Côte du Rhone wijn met bosvruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plaats 4 diepe borden in de diepvries. Was de sinaasappel grondig schoon. Rasp het oranje deel van de schil af. Pers de sinaasappel uit en zeef het sap. Doe de wijn, het sinaasappelsap, de sinaasappelrasp, de suiker, vanille en kaneel in een pannetje. Zet op het vuur en reduceer tot de helft. Laat de thee en de muntblaadjes hier 10 min. in trekken. Zeef de saus en breng ze opnieuw aan de kook. Maak een papje van het aardappelmeel en een klein beetje koud water. Bind hier de saus lichtjes mee. Laat de saus volledig afkoelen in de koelkast. Maak de bosvruchten schoon en verdeel ze over de 4 gekoelde, diepe borden. Schep hierop de koude soep en leg in het midden een bolletje vanille-roomijs. Garneer met 1 muntblaadje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit soepje van côte du rhone wijn met bosvruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven