Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu recept
Tiramisu recept

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de slagroom met 1 eetlepel van de basterdsuiker in een kom en klop dit met de mixer bijna stijf Doe in een andere kom de eidooiers met de rest van de suiker en klop dit met de mixer in 5 minuten tot een romig mengsel. Meng de mascarpone in gedeelten door het dooiermengsel. Spatel daarna de slagroom luchtig door het mascarponemengsel. Roer in een ondiep schaaltje de amandelsiroop door de koffie. Doop de lange vingers met de lange kant voor de helft in de koffie en leg ze met de koffiekant naar boven in een schaal. Strijk hierover de helft van het mascarponemengsel uit en maak nogmaals zo'n zelfde laag. Laat de tiramisu (1 uur) in de koelkast opstijven.

Serveersuggesties

Kort voor het serveren uit de koelkast nemen en met cacaopoeder bestrooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven