Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu recept
Tiramisu recept

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eidooiers, de suiker, de geraspte citroenschil met de mixer in ca. 5 minuten tot een dikke crème. Roer de mascarpone en de kwark door elkaar en voeg lepel voor lepel kort er doorheen.
Meng de espresso met de amaretto, halveer de lange vingers en leg steeds 4 helften in 4 brede glazen of schaaltjes.
Bedruppel met de helft van de espressolikeur, schep de helft van de mascarpone-kwarkmengsel erop en strijk de boel een beetje glad.
Verdeel de overige lange vingers over de mascarpone-vanille en bedruppel met de rest van de espressolikeur.
Strijk de rest van de mascarpone erover en zet de tiramisu minstens 3 uur in de koelkast.
Bestrooi de tiramisu kort voor het serveren dik met de cacao

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven