Tiramisu
- Herkomst Italie
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van masterchef
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
Bereidingswijze
- Klop de , de , de geraspte citroenschil met de mixer in ca. 5 minuten tot een dikke crème.
- Roer de en de door elkaar en voeg lepel voor lepel kort er doorheen.
Meng de met de , halveer de lange en leg steeds 4 helften in 4 brede glazen of schaaltjes.
Bedruppel met de helft van de espressolikeur, schep de helft van de -kwarkmengsel erop en strijk de boel een beetje glad.
Verdeel de overige lange over de -vanille en bedruppel met de rest van de espressolikeur.
Strijk de rest van de erover en zet de tiramisu minstens 3 uur in de koelkast.
Bestrooi de tiramisu kort voor het serveren dik met de
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tiramisu classico43u35m
-
Recept
Tiramisu uit een glaasje44u
-
Recept
Frisse tiramisu41u50m
-
Recept
Snelle Tiramisu415m
-
Recept
Italiaanse tiramisu440m
-
Recept
Tiramisu44u
Variaties op Tiramisu
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Tiramisu | 37 | Nagerechten |
Snelle Tiramisu | 3 | Nagerechten |
Tiramisu met aardbeien | 3 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone en kwark
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mascarpone en kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 493 kcal | 24% | 1972 kcal |
Vetten | 41 g. | 58% | 164 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |