Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tiramisu uit de Ardeche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het eigeel (eiwit bewaren) van drie eieren met de suiker op totdat het mengsel wit wordt. Voeg de mascarpone toe en de helft van de kastanjecrème en meng dit goed door elkaar. Klop het eiwit op tot het stijf wordt en spatel dit voorzichtig door de net bereide crème. Doe de koekjes in een mixer en mix ze tot poeder. Neem zes glazen en leg daarin afwisselend laagjes koekpoeder, crème en een beetje kastanje crème. Minstens twee uur in de koelkast laten afkoelen. Koud serveren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu uit de ardeche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven