Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanillepudding met frambozen voor buffet recept
Vanillepudding met frambozen voor buffet recept

Vanillepudding met frambozen voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer het puddingpoeder, 1 eetlepel suiker en 125 milliliter melk tot een glad mengsel. Breng de rest van de melk aan de kook en roer het puddingpoeder erdoorheen. Breng opnieuw aan de kook en laat al roerende minimaal 1 minuut zachtjes koken.
Laat afkoelen.
Was de frambozen en laat goed uitlekken.
Meng de frambozen met 5-6 eetlepels suiker en laat het geheel trekken. Verkruimel de koekjes.
Klop de slagroom stijf en spatel hem door de pudding. Doe de pudding in een grote schaal. Verdeel de koekjes en de frambozen over de pudding en laat minimaal 2 uur afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vanillepudding met frambozen voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven