Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
Gluten
chocolade en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
Suiker
frambozen, suiker, frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
chocolade en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
chocolade, deeg, chocolade, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Chocolate frambozen moelleux heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Lijkt me HEERLIJK!! Heb al eens eerder chocolade moelleux gemaakt, die vond ik al een groot succes. Maar met framboos lijkt me NOG lekkerder.
Vraagje: gaat het hier om slagroom Geklopt of ongeklopt?
... Lees reactie
Esther 1 april 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.