Allergie informatie: Wentelteefjes (8 sneetjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- 30 gram suiker
- 1 theelepel kaneel
- 2,5 deciliter melk
- boter voor in de pan
- 8 sneetjes brood
Meer Recepten
- Geroosterde brioche met abrikozensalsa voor de brunch
Met briochebrood of rozijnenbrood, abrikozen en gemberjam uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - bettyvandijk - Baguette met een tapenade van olijven
Met olijven, baguette en knoflook uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Tapas - roos99 - Sandwich
Met boerenbruin sesambrood, bacon, cornedbeef uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Sandwiches - ingridkarbet - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Foie gras als voorgerecht
Met foie gras, scampi en tomaten uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Koud - anitavanosselaer
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Wentelteefjes (8 sneetjes)
- Allergieen informatie