Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete broodjes recept
Zoete broodjes recept

Zoete broodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk elke snee brood met 1 theelepel jam. Pak 4 sneetjes brood en strooi op elke snee brood 1 theelepel amandelschaafsel. Leg de overige sneetjes er met de jamzijde bovenop en druk ze goed aan. Klop de eieren, de vanillesuiker en de melk in een diep bord. Verdeel 100 gram amandelschaafsl op een plat bord, haal de sneetjes eerst aan weerzijden door de eiermelk en vervolgens door het amandelschaafsel. Verhit de boter in een grote pan met antiaanbaklaag. Bak de sneetjes aan elke zijde in 2.5 minuten goudbruin. Snijd de broodjes diagonaal doormidden. Leg telkens 2 helften met rode vruchtenjam en ijs op het bord, versier met munt en poedersuiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete broodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven