Allergie informatie: Basis saladedressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 sjalot gesnipperd
- 0,5 deciliter azijn
- 1,5 deciliter olie
- 1 bus poedersuiker
- peper
- zout
- peterselie vers gehakt
Meer Recepten
- Simpele knoflooksaus
Met knoflook, halvanaise en saladedressing met lente-uitjes uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - Romantikraal - Basis kruidenmix
Met cajunkruiden, paprikapoeder en koriander uit Verenigde Staten
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - tobkok - Basis recept tomatensaus
Met tomaten, knoflook en uitje uit Italie
4 porties - 30 minuten
Pastagerechten - sajori - Basis bouillon
Met mergpijp, knolselderij en citroensap uit Nederland
4 porties - 2 uur
Soepen - wullum - Zalmpakketjes met aardappel en prei
Met zalm, aardappelen en prei uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - breemer
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Basis saladedressing
- Allergieen informatie