Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bolognaise saus recept
Bolognaise saus recept

Bolognaise saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de ajuin glazig. Voeg de look, de selderij, courgette en wortels erbij en laat even stoven. Strooi hierover wat suiker (altijd suiker bij tomaten doen, zo gaat het zure eraf). Voeg de tomaten en puree erbij. laat nog 10 min. koken. Mix het geheel en bak ondertussen het gehakt. (balletjes of geplet met een vork, uw keuze). Voeg de champignons en het gare gehakt bij de saus en laat nog 15 min. koken. Bijkruiden met peper en zout naar smaak. (of spaghetti kruiden)

Allergenen Informatie

Voor dit bolognaise saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bolognaise saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Heel vreemd recept heb jij! Zo maak je toch geen bolognaise saus? Het is toch de bedoeling dat je de groenten nog ziet en proeft? Anders kan je evengoed babyvoeding kopen, dat is ook zonder stukjes!
    Hobbykok gaf dit recept op 12 mei 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven