Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bolognese vleessaus recept
Bolognese vleessaus recept

Bolognese vleessaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt in een koekenpan de boter. Bak het spek uit, voeg de ui met de wortel en de bleekselderij toe en bak 2.5 minuten mee zonder te kleuren. Bak de knoflook 1 minuut zachtjes mee.
Voeg het gehakt toe en bak het vlees met een spatel rul, Schep de bloem erdoor.
Voeg al roerende de bouillon met het laurierblad toe. Verwarm de saus op laag vuur nog 17.5 minuten zachtjes tot een dikke vleessaus ontstaat
Maak de vleessaus af met de melk, de oregano en zout en peper naar smaak.

Schep grote macaroni of penne door de saus en serveer er versgeraspte Parmezaanse kaas bij.

Allergenen Informatie

Voor dit bolognese vleessaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bolognese vleessaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Melk zou ik in deze saus afwezig laten. Vleesbouillon vervangen door groentebouillon (blokje , liefst bio) En oregano 1 kl , rozemarijn 1 kl, thijm 1 kl
    Angelo gaf dit recept op 14 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven