Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterd-roomsaus recept
Mosterd-roomsaus recept

Mosterd-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bloem zeven. De gesnipperde ui zachtjes glazig fruiten in de boter (de boter niet bruin laten worden). Dan de bloem er roerend doorroeren en vervolgens de bouillon in gedeeltes erdoor. Eerst roeren tot een gladde massa voordat je een deel van de bouillon toevoegt. Herhaal dit tot alle bouillon opgenomen is (Indien gewenst de vermouth ook erdoor roeren). Nu de mosterd en creme fraiche door dit bloemmengesl mengen. Laat nu 3 minuten al roerend zachtjes doorkoken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Vr het opdienen bestrooien met de peterselie.

Serveersuggesties

Lekker bij gebakken vis, maar ook bij gebraden kip.

Allergenen Informatie

Voor dit mosterd-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven