Mosterd-roomsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Sauzen en marinades
- Roomsaus recepten
- Bereiden
- Kookboek van fabita
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De zeven.
- De gesnipperde zachtjes glazig fruiten in de (de niet bruin laten worden).
- Dan de er roerend doorroeren en vervolgens de bouillon in gedeeltes erdoor.
- Eerst roeren tot een gladde massa voordat je een deel van de bouillon toevoegt.
- Herhaal dit tot alle bouillon opgenomen is (Indien gewenst de ook erdoor roeren).
- Nu de en creme fraiche door dit bloemmengesl mengen.
- Laat nu 3 minuten al roerend zachtjes doorkoken.
- en naar smaak toevoegen.
- Vóór het opdienen bestrooien met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ei-mosterd-peterseliesaus415m
-
Recept
Roomsaus410m
-
Recept
Mosterd champignon saus420m
-
Recept
Dressing mosterd-honing410m
-
Recept
Saus mosterd-dille410m
-
Recept
Indische mosterd415m
Variaties op Mosterd-roomsaus
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Varkenshaasje met mosterd-roomsaus | 1 | Vlees |
Zure haring in mosterd-roomsaus | 1 | Hapjes |
Pasta met mosterd-roomsaus | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 48 kcal | 2% | 240 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 25 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |