Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode barbecuesaus recept
Rode barbecuesaus recept

Rode barbecuesaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Begin met de olie waar je de poeders in glad roert. Voeg de ketchup en de mosterd toe en blijf roeren. Dan de azijn, honing en bruine suiker. Chilipoeder op het laatste toevoegen en in kleine beetjes, tot je het net pittig genoeg vindt. Kaneel en komijn gebruik je best ook in kleine hoeveelheden anders gaan ze snel overheersen. Meng de overige de ingrediŽnten goed onder elkaar tot je een mooi papje krijgt Perfect op ribbetjes of kippenboutjes, wel braden op een laag vuurtje of ver van de hete kooltjes van de barbecue. Minimum twee uur marineren of liever nog de hele nacht in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode barbecuesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven