Bereid de door ze te schillen, van het klokhuis te ontdoen en in een ruime pan te doen met de suiker(200 gram)(150 gram), rode wijn(0.5 liter) en kruiden.
Breng aan de kook en laat minimaal 1,5 uur op een zacht pitje gaar stomen.
Smul lekker van de stoofperen(1 stuk)(1 kilo)(1 stuk)!
Zoet vervolgens het overgebleven kookvocht van de stoofperen(1 stuk)(1 kilo)(1 stuk), laat dit op een zacht pitje staan en zoet aan met nog eens 200 gram suiker(200 gram)(150 gram).
Laat dit in nog eens 1,5 uur onder regelmatig roeren op een zeer zacht pitje inkoken totdat de substantie bijna zwart en stoperig is.
In een jampotje gieten, deksel er op en af laten koelen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stroop
Suiker
suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, suiker, stroop, suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.