Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salsa ranchero (pikante tomatensaus) recept
Salsa ranchero (pikante tomatensaus) recept

Salsa ranchero (pikante tomatensaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Snijd de groene pepers in dunne halve ringen (verwijder voor een milde saus de zaadjes uit de pepers). Fruit de ui, knoflook en groene pepers ongeveer 2 minuten in een scheutje olie. Voeg de tomaten en de oregano toe en laat het inkoken tot een saus. Breng op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salsa ranchero (pikante tomatensaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven