Allergie informatie: Tartaarsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de mayonaise:
- 3 deciliter olie
- 3 eierdooiers
- 1 scheutje natuurazijn
- 1 eetlepel mosterd
- peper
- zout
- Overig:
- 2 kleine sjalotjes
- 40 gram zure augurkjes
- enkele takjes peterselie
- enkele takjes dragon
- 20 sprietjes bieslook
- 1 eetlepel kappertjes
- 3 hard gekookte eitjes
- peper
- zout
Meer Recepten
- Tartaarsaus
Met mayonaise, peterselie en kappertjes uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Tartaarsaus (verse)
Met mayonaise, sjalotje en kappertjes uit Belgie
5 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - Digipics - Tartaarsaus
Met mayonaise, kappertjes en uien uit Griekenland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - paros - Tartaarsaus
Met ui, kappertjes en mayonaise uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - tobkok - Tartaarsaus met bieslook
Met eidooiers, azijn en bieslook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - tobkok
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tartaarsaus
- Allergieen informatie