Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlees jus recept
Vlees jus recept

Vlees jus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik voor de krachtbouillon mijn recept.
Een jus van braadvlees enzovoort heb je niet altijd voor handen, dit recept van ongeveer een liter jus is een heel goede oplossing hiervoor,
Doe een eetlepel boter in de pan en laat deze smelten en een beetje bruin worden, voeg de eetlepel bloem toe en roer het vlot door en laat het garen tot dat je een roux krijgt, gebruik hiervoor een koekenpan, gewenst kan je ook eerst de bloem even wat bruineren om de jus wat donkerder te maken, in gedeelten afslappen met de krachtbouillon en blijven roeren, nadien nog wat water toevoegen voor de gewenste dikte zoals een vleesjus moet zijn, even doorkoken zodat je een mooie gladde binding krijgt. En wat is er nou lekkerder om een kuiltje te maken in je stamppot met een heerlijke vleesjus die je dan gewoon even zelf maakt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vlees jus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven