Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstrolletjes recept
Rijstrolletjes recept

Rijstrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Druivenbladeren in kokend water leggen. Rijst koken. Gehakt kruiden. De nerf uit de druivenbladeren halen en plat neerleggen. Hierop rijst met het gehakt leggen. Dit is naar eigen smaak de hoeveelheid als je het blad maar kunt oprollen. Je kunt het rauwe gehakt door de koude rijst roeren, maar ook de rijst uitspreiden en een schepje gehakt erover heen. Dit alles stevig oprollen en in een platte ovenschaal leggen. Overgieten met olie en in een voorverwarmde oven plaatsen van 150 graden C. Een half uurtje laten staan en even controleren of alles gaar en zacht is. Erg lekker bij een bbq of steengrillen.

Allergenen Informatie

Voor dit rijstrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven