Oliebollen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Meel zeven en een kuiltje maken, daarin de aangemaakte , en doen.
  2. Geleidelijk warme toevoegen.
  3. in een pan verhitten en de oliebollen met lepels in de pan laten vallen en bakken.
25
25
25

Variaties op Oliebollen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Oliebollen
VariatieAantalGang
Oliebollen5Oud en nieuw
Kroatische oliebollen1Speciale gelegenheden
Glutenvrije oliebollen1Oud en nieuw

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Oliebollen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Kolpt dit bij de ingredienten ? Gist en zelfrijzendbakmeel. Ik denk dat als je zelfrijzendbakmeel gebruikt, je geen gist meer nodig hebt, want dat is dan dubbelop! Bij Oliebollen met gist, gewoon blo... Lees reactie
Go 30 december 2013
Hey, heb een vraagje? Moet je na het mengen het deeg nog even laten rusten en late rijzen of direct na het mengen in de olie gooien? Groetjes
Sara 18 augustus 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3109 kcal
155%12436 kcal
Vetten
120 g.
172%480 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
431 g.
165%1724 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oliebollen