Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeegtaartjes met peer en rauwe ham voor brunch recept
Bladerdeegtaartjes met peer en rauwe ham voor brunch recept

Bladerdeegtaartjes met peer en rauwe ham voor brunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het bladerdeeg ontdooien op een met bakpapier beklede bakplaat.
Verwarm de oven voor op 220 graden celsius.
Snijd de brie in plakken en verdeel ze over het bladerdeeg.
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes.
Snijd de ham in repen. Meng de ham door de peer en verdeel het over het bladerdeeg. Vouw de randen iets naar binnen. Verdeel de pijnboompitten en de honing erover. Bak de taartjes 15 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegtaartjes met peer en rauwe ham voor brunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven