Ham-champignonragout voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Laat de champignns uitlekken.
Snijd de in kleine blokjes.
Snijd de in vieren.
Meng de , de , de crème fraiche, de zoetzure saus en de door elkaar.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. - Knip 6 stukken bakpapier (à ca 28 cm) van de rol af.
- Leg de stukjes ananas in het midden van de stukken bakpapier en verdeel het hammengsel erover.
Vouw de twee korte zijden over de vulling en vouw twee keer dubbel. - Vouw de twee open kanten ook 2 keer dubbel.
- Bind de pakketjes vast met keukengaren.
Schuif de bakplaat in de oven om voor te verwarmen. - leg de pakketjes op de hete bakplaat en bak ze 15-20 minuten in de oven.
- Was de bieslook, schud hem droog en snijd hem fijn.
- Open de pakketjes vlak voor het serveren en strooi de bieslook erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasteitjes met champignonragout voor buffet415m
-
Recept
Minibroodjes met ham en kaas voor buffet440m
-
Recept
Ham-wortelwrap voor buffet430m
-
Recept
Casselerribschotel voor buffet42u30m
-
Recept
Sandwich met brie en ham voor buffet425m
-
Recept
Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
schijven ananas past niet in een suiker-arm dieet.- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 79 kcal | 3% | 711 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 18 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |