Champignon-aardappelsalade voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de aardappels en laat ze afgedekt ca 20 minuten koken.
  2. Laat de aardappels schrikken onder koud stromend water en pel ze.
  3. Kook de hard, laat ze schrikken onder koud water en laat ze afkoelen.
  4. Snijd de in kleine stukjes.
  5. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze fijn.
  6. Maak de schoon en snijd ze doormidden.
  7. Verhit 2-3 eetlepels in een pan en bak de aardappels in portie aan.
  8. Breng op smaak met en en neem uit de pan.
  9. Verhit 1 eetlepel in het bakvet.
  10. Bak de en de helft van de hierin aan.
  11. Neem uit de pan.
  12. Los het braadvet op met de en 2-3 eetlepels azijn.
  13. Meng de aardappels, de en de erdoorheen.
  14. Breng op smaak met en en laat afgedekt minstens 1 uur marineren.
  15. Pel de en hak ze fijn.
  16. Roer de crème fraiche, de en 3 eetlepels azijn glad.
  17. Breng op smaak met , en wat .
  18. Meng de saus door de aardappelsalade.
  19. Bestrooi met de gehakte en de resterende lente-uitjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
162 kcal
8%1944 kcal
Vetten
35 g.
51%420 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Champignon-aardappelsalade voor buffet