Vishapjes voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in kleine stuken.
  2. Snijd de fijn.
  3. Pel en snipper de .
  4. Breng de crème fraiche op smaak met en .
  5. Meng de haring, de augurk en de erdoorheen.
  6. Beleg de roggebroodrondjes met een plakje rode en verdeel de haringsalade eroverheen.
  7. Was de bieslook, snijd hem fijn en strooi hem eroverheen.
  8. Snijd de in kleine stukken.
  9. Kluts de , de , wat en de .
  10. Verhit de in een koekenpan en bak van het zalmmengsel roerei.
  11. Leg het zalmroerei op het bruine en garneer met en .
  12. Was de tomaten en snijd ze in 4 partjes.
  13. Bestrijk het met .
  14. Leg er slablaadjes, de garnalen en de tomaten op.
  15. Druppel er overheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • stokbrood en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood en stokbrood
  • chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood en stokbrood
  • stokbrood, stokbrood, slasaus kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood en stokbrood
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn en slasaus
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cocktailgarnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, stokbrood, stokbrood
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Vishapjes voor buffet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Creme fraiche, die niet van geitenmelk gemaakt wordt, geeft koemelkallergische problemen ?!
marielobo 15 januari 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
37 kcal
1%666 kcal
Vetten
2 g.
3%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vishapjes voor buffet