Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
stokbrood en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood en stokbrood
Suiker
chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood en stokbrood
Ei
stokbrood, stokbrood, slasaus kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood en stokbrood
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn en slasaus
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood en stokbrood
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
cocktailgarnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, stokbrood, stokbrood
Vis
zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Vishapjes voor buffet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Creme fraiche, die niet van geitenmelk gemaakt wordt, geeft koemelkallergische problemen ?!
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.