Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignonsoep met kaas recept
Champignonsoep met kaas recept

Champignonsoep met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes. Bak het spek knapperig in een droge koekenpan en laat uitlekken op wat keukenpapier. Voeg de boter toe aan het spekvet en bak de champignons aan. Voeg de bloem toe en bak kort mee. Voeg de wijn, de room, 1,5 liter water en het bouillonblokje toe. Breng het geheel an de kook. Snijd de kaas fijn en voeg hem samen met de roomkaas beetje voor beetje toe aan de soep. Laat de soep ca. 5 minuten zachtjes doorkoken. Breng de soep op smaak met zout en peper en serveer hem met het verkruimelde spek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignonsoep met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Champignonsoep met kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Genoten van een heerlijke soep. Voor herhaling zeker vatbaar. Maar gebruik roomboter, dit is niet te vervangen door margarine. Dit puur natuurprodukt maakt de soep echt af.
    Anna gaf dit recept op 11 februari 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven