Snijd elk stokbrood doormidden en snijd in de lengte door.
Leg de bovenkant met de korst naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat, Bestrooi met de geraspte en de oregano(1 eetlepel).
Bak 5-6 minuten in de oven, tot de kaas(6 gram)(100 gram) gesmolten is, draai om en bak de onderkant kort.
Was de tomaten(6) en snijd ze in dunne plakken.
Was de komkommer(1 stuk), schil hem en snijd in dunne plakken.
Pel de ui en snijd in ringen.
Verdeel de sla in bladeren, was ze en laat goed uitlekken.
Meng de mayonaise(125 milliliter) met de yoghurt(250 milliliter) doorelkaar.
Pel de knoflook pers hem uit met een knoflookpers en roer door de saus.
Breng op smaak met zout(1 stuk) en peper(1 stuk).
Besmeer alle stukken stokbrood dun met de knoflooksaus.
Beleg de onderste helften met de sla, de tomaten(6), de komkommer(1 stuk), de uien(2) en de kalkoenfilet(250 gram).
Snijd de plakken kaas(6 gram)(100 gram) diagonaal doormidden en verdeel ze over de broden.
Bedruppel met de rest van de knoflooksaus.
Dek de broden af met de bovenste helften van het stokbrood en druk licht aan.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbroden
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
Koemelk
kaas, mayonaise, yoghurt, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, yoghurt, kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas, mayonaise, kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, yoghurt, kaas
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.