Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Crostini met zalmforel voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de zalmforelfilets op een bord. Pel het sjalotje en hak hem fijn.
Spoel de dille af schud hem droog en snijd hem fijn.
Meng dille, citroensap, citroenrasp en sjalotje, voeg ook de fijngehakte groenten toe.
Maal peper, mosterd en pigment, zout en suiker in een vijzel fijn en voeg het mengsel aan het groentemengsel toe. Roer goed.
Verdeel dit mengsel gelijkmatig over de zalmforelfilets. Dek de vis afgedekt met folie en leg er een houten snijplankje op.
Marineer het geheel 2 dagen in de koelkast.
Bak het witbrood in kleine stukjes of rondjes met wat boter rondom bruin.
Snijd de visfilets schuin in kleine stukjes.
Roer de crème fraîche en de mierikswortel doorelkaar en bestrijk de crostini's hiermee.
Leg de stukjes zalm erop en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crostini met zalmforel voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven