Romige goulash met croutons voor buffet
- Herkomst Hongarije
- Categorie Speciale gelegenheden
- Goulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Pel de en hak ze grof.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes Maak de ,s schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in reepjes.
- Bak het goulashvlees in porties aan in de hete olie.
- Neem het uit de pan.
- Fruit in het braadvet de , de ,s en de champignons.
- Doe het vlees terug in de pan.
- Breng op smaak met , en en de .
- Voeg de en de toe en bak kort mee.
- Voeg 2 ltr water toe en breng aan de kook.
- Laat op zacht vuur ca 1uur en 45 minuten zachtjes stoven (is het te dun voeg dan wat toe).
- Voeg de toe aan de goulash, breng het gerecht op smaak en schep het in een ovenschaal.
- Snijd het brood in kleine blokjes, bak de blokjes in de aan en strooi over de goulash Plaats evt, nog een paar minuten onder de hete grill.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wit brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en wit brood
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood
- wit brood en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 70 kcal | 3% | 560 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 4% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |