Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash in een broodpotje recept
Goulash in een broodpotje recept

Goulash in een broodpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Bak het vlees in 3-4 porties krachtig aan in de olie. Neem het vlees uit de pan. Fruit de uien in het braadvet. Was de tomaten. Voeg ze samen met het vlees toe. Roer de tomatenpuree, de mosterd en de honing erdoor. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Bestuif met de bloem en bak kort mee. Voeg het bier, ruim 1250 milliliter heet water en de bouillonblokjes toe en breng het geheel aan de kook. Laat afgedekt ca. 2 uur smoren. Breng op smaak. Bak de broodjes evt. kort. Was de peterselie, leg een klein beetje opzij en snijd de rest fijn. Dien de goulash op in de broodjes of grote kommen. Garneer de goulash met de peterselie en evt. crème fraiche.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash in een broodpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven