Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoen op toast met hollandaise-champignons voor buffet recept
Kalkoen op toast met hollandaise-champignons voor buffet recept

Kalkoen op toast met hollandaise-champignons voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de champignons goed uitlekken. Fruit ze in 1 eetlepel gesmolten boter en neem ze van het vuur. Blus ze af met 250 milliliter koud water en de slagroom. Roer het sauspoeder erdoor en breng het geheel aan de kook. Roer er op laag vuur 80 gram boter in stukjes door. Rooster het brood in een broodrooster. Leg de toast op een met bakpapier bekleed bakblik. Laat de abrikozen goed uitlekken en snijd ze in tweeŽn. Verdeel ze samen met de kalkoenfilet over de toast en schenk de saus erover. Gratineer de hollandaise toast ca. 8 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden C. Was de bieslook, hak ze fijn en strooi ze over de toast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoen op toast met hollandaise-champignons voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven