Varkensfilet met champignons voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
- Maak de schoon en snijd in kleine plakjes.
- Dep het vlees eventueel droog Verhit 2 eetlepels in een pan.
- Bak het vlees hierin aan elke kant 2-3 minuten aan.
- Neem het vlees uit de pan, fruit de in het braadvet en neem uit de pan.
- Bak de in porties krachtig aan in 2 eetlepels .
- Doe de en weer in de pan en breng op smaak.
- Bestuif met en bak kort verder.
- Roer 500 milliliter water, de en het er doorheen en breng aan de kook.
- Laat het geheel kort pruttelen.
- Breng de op smaak met de , en eventueel .
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Rooster het brood ca. 5 minuten op een bakblik in de oven.
- Snijd de kaas in plakjes.
- Verdeel over elke snee brood de varkensfilet, de kaas en de champignonroomsaus.
- Laat het geheel 15 minuten gratineren.
- Was en hak de peterselie fijn en strooi het er tenslotte overheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kalkoen op toast met hollandaise-champignons voor buffet445m
-
Recept
Krokante kippenpootjes voor buffet41u30m
-
Recept
Karbonades met gehakt-mosterdsaus voor buffet42u15m
-
Recept
Casselerribschotel voor buffet42u30m
-
Recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet450m
-
Recept
Kip-champignonpannetje met asperges voor buffet41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
- bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- bouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 69 kcal | 3% | 552 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |