Zalm sandwichrol voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Snijd rondom de korstjes van het brood en snijd het brood in de lengte in 5 plakken van ca 1,5 cm dik en leg elke plak in de lengte op een stuk plastic folie.
- Ontvel de , verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Laat ze op keukenpapier uitlekken.
- Roer in een kom de met de zure los en schep de blokjes en tomaat, de uiringetjes en de erdoor.
- Breng dit mengsel op smaak met en .
- Bestrijk de plakken royaal met het zalmmengsel.
- Rol de plakken brood met behulp van de plastic folie (begin aan de korte kant) stevig op tot korte dikke rollen waarin de vulling als een spiraal zichtbaar is.
- Verpak de rollen stevig in de folie en laat ze in de koelkast in minstens 1 uur stevig worden.
- Snijd elke rol in 4-5 plakken en leg ze dakpans gewijs op een schaal.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Roomkaasterrine met zalm voor buffet440m
-
Recept
Kip-ei-sandwich voor buffet445m
-
Recept
Kalkoen op toast met hollandaise-champignons voor buffet445m
-
Recept
Canapé met wildpaté voor buffet410m
-
Recept
Sandwichreepjes voor buffet415m
-
Recept
Broodje met gerookte zalm en roomkaas voor buffet415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- casinobrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ricotta en room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 124 kcal | 6% | 744 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 3% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |