Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersengebakjes met room voor buffet recept
Kersengebakjes met room voor buffet recept

Kersengebakjes met room voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kersen uitlekken. Vang daarbij het sap op en meet 500 milliliter af. Roer 125 milliliter kersensap glad met het puddingpoeder. Breng de rest van het sap aan de kook. Bind het sap met het puddingpoeder, spatel de kersen erdoorheen en laat het afkoelen. Roer af en toe door. Leg het zakje met het glazuur in heet water, bestrijk de taartbodems met het glazuur en laat drogen. Klop de slagroom stijf met de suiker. Verdeel kort voor het serveren de kersen over de bodems. Verdeel de slagroom er overheen. Bestrooi met de vlokken. Geef de rest van de kersen erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kersengebakjes met room voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven