Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hertenbiefstuk met paddenstoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de biefstukken droog met keukenpapier en wrijf het vlees in met 1 eetlepel olijfolie, zout en versgemalen peper. Snipper de sjalot. Fruit de sjalot in de rest van de olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten mee. Blus af met de wijn en voeg de kookroom toe. Laat de saus tot de gewenste dikte inkoken en breng het op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan en rooster de hertenbiefstuk in 2 a 3 minuten per kant goudbruin en rose van binnen. Laat het vlees even rusten in aluminiumfolie. Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar. Schep de uitgelekte pasta door de paddenstoelenroom. Verdeel de pasta over 2 borden en leg er de hertenbiefstukken en een plukje rucola op. Ganeer met parmezaanse kaas. Eets maakelijk. N.B.: U kunt alle soorten paddenstoelen gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hertenbiefstuk met paddenstoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hertenbiefstuk met paddenstoelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Helaas had ik geen rucola of parmesan maar vervangen door walnoten en een pittig bierkaasje, smaakte uitstekend!
    Bouts gaf dit recept op 28 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven