Hertenbiefstuk met paddenstoelen
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Dep de biefstukken droog met keukenpapier en wrijf het vlees in met 1 eetlepel , zout en versgemalen peper.
- Snipper de .
- Fruit de in de rest van de .
- Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 minuten mee.
- Blus af met de en voeg de toe.
- Laat de saus tot de gewenste dikte inkoken en breng het op smaak met zout en peper.
- Verhit een grillpan en rooster de hertenbiefstuk in 2 a 3 minuten per kant goudbruin en rose van binnen.
- Laat het vlees even rusten in aluminiumfolie.
- Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar.
- Schep de uitgelekte pasta door de paddenstoelenroom.
- Verdeel de pasta over 2 borden en leg er de hertenbiefstukken en een plukje op.
- Ganeer met .
- Eets maakelijk.
- N.B.:
- U kunt alle soorten paddenstoelen gebruiken.
Variaties op Hertenbiefstuk met paddenstoelen
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus | 1 | Wild |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom en parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kookroom en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept (1)
Hertenbiefstuk met paddenstoelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 345 kcal | 17% | 690 kcal |
Vetten | 20 g. | 28% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 10 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |