Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Wild
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sjoerd-63
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Neem de uit de vacuümverpakking en laat ze even liggen om op temperatuur te komen.
Hak de paddenstoelen en grof.
Fruit de , de paddenstoelen en in de koekenpan en doe er daarna de culinair, glas Vieux en het verkruimelde bij.
Laat dit onder zacht en regelmatig roeren opkoken. - Als de saus te dik is voorzichtig verdunnen met .
Bestrooi de met en en schroei ze dicht in een koekenpan onder hoog vuur, Neem het vlees uit de koekenpan als ze rose is en laat het 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
Neem de uit de aluminiumfolie en snijd deze in plakken van ± ½ à 1 cm. - Leg dit op een bord en giet hier een schep paddenstoelensaus over.
- Garneer het e.e.a.
- met een takje peterselie.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- klontje boter en bouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter en room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- klontje boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 114 kcal | 5% | 456 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |