Allergie informatie: Luxe garnalencocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram doperwten (diepvries)
- 500 gram diepvriesgarnalen
- ca. 425 gram kleine champignons
- 1-2 little gem (bindsla)
- 1 teentje knoflook
- 3 steeltjes dille
- 2 eetlepels olie
- zout en peper
- paprikapoeder
- 100 milliliter slasaus
- 150 milliliter volle yoghurt
- 1-2 eetlepels tomatenketchup
- 1 eetlepel cognac of brandewijn
- 3-4 eetlepels melk
- 1-2 theelepels citroenspa
- 16 (gekookte) cocktailgarnalen
Meer Recepten
- Rommelkruit de luxe
Met zwarte peper, nootmuskaat en kruidnagelpoeder uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jaccor - Garnalencocktail Lucy
Met hollandse garnalen, cocktailsaus en meloen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - lucyvader - Garnalencocktail speciaal
Met garnalen, rode ui en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Frisse garnalencocktail
Met garnalen, sla en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Garnalencocktail met limoen, cherrytomaatjes en komkommer
Met hollandse garnalen, peterselie en tomaatjes uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Koud - lucyvader
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Luxe garnalencocktail
- Allergieen informatie