Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wildbouillon onder een dakje van bladerdeeg recept
Wildbouillon onder een dakje van bladerdeeg recept

Wildbouillon onder een dakje van bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de plakjes bladerdeeg en verwarm de oven voor op 220 graden.
Kook de haricots verts en de maisplakjes in 3.5 minuten beetgaar en spoel ze koud.
Breng de wildbouillon met een gelijke hoeveelheid water en de 3 eetlepels sherry aan de kook. Voeg de haricots verts en mais toe en laat nog 2 minuten door warmen.
Breng de soep op smaak met zout en peper en verdeel over 4 ovenvaste kommen.
Snijd de bosuitjes in stukjes van 4 cm en in de lengte in flinterdunne reepjes en leg in het midden van elke kom wat bosui.
Bedek de bovenkant met een plakje bladerdeeg en besmeer met het eigeel.
Zet de kommen in de oven en bak het bladerdeeg dekseltje in ca. 5 minuten goudbruin.

Allergenen Informatie

Voor dit wildbouillon onder een dakje van bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven