Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelbeignets recept
Appelbeignets recept

Appelbeignets


Ingrediënten


101

Bereidingswijze


Schil de appels en snijd ze in plakken van 1 cm dik. Verwijder het klokhuis met een appelboor. Meng in een diep bord de basterdsuiker met kaneel. Haal de appelschijven door het mengsel en laat het even goed intrekken. Doe het zelfrijzend bakmeel in een kom en meng de melk en de eieren erdoor. Voeg de vanillesuiker en het zout toe. Verwarm de frituurpan op 190C. Haal een appelschijf door het beslag en leg hem in de frituurpan. Draai de schijf na een tijdje om zodat beide kanten mooi bruin worden. Laat de appelbeignets op keukenpapier uitlekken voor u ze serveert.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelbeignets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appelbeignets heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik gebruikte volkorenbloem en bakpoeder omdat ik hier in Amerika geen zelfrijzend bakmeel kan vinden en de beignets waren heerlijk. Bedankt voor het recept!
    Toine Philibert gaf dit recept op 31 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven