Appelbeignets

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Laat de plakjes ontdooien.
    Schil de appels en verwijder het klokhuis en snij de appel in 3 schijven.
    Steek met een ronde vorm of schaaltje grote rondjes (zodat bijna het gehele bladerdeegvierkant in het rondje valt) in 10 ontdooide velletjes en leg daar een schijf appel op.
    Maak kristalsuiker met tot kaneelsuiker en doe een beetje in elk gatin het midden van de appelschijf.
    Daarna steek je weer 10 rondjes uit de andere velletjes deeg en maak je deze randjes een beetje nat met water met een kwastje en druk deze op de appel en plak de randen aan elkaar (eventueel aandrukken met een vork).
    Als de olie op temp is (testen met een stukje brood) laat je 2 appelbeignets erin glijden en bak deze 4 a 5 minuutjes om en om.
    Daarna even af laten koelen en druk je ze in de kaneelsuiker.
    Smakelijk Eten !!!!
25
25
25

Variaties op Appelbeignets

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Appelbeignets
VariatieAantalGang
Appelbeignets3Oud en nieuw
Appelbeignets met honing1Taart en gebak
Smoutebollen , appelbeignets1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
293 kcal
14%2930 kcal
Vetten
20 g.
28%200 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%280 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appelbeignets