Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasfondue uit de oven recept
Kaasfondue uit de oven recept

Kaasfondue uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwam de oven voor op 200 graden C. Was de aardappels en kook ze afgedekt in 20 minuten gaar. Verwarm de kaasfondue alroerend ca. 5 minuten. Pel het knoflookteentje en halveer hem. Wrijf een hittebestendige schaal in met de knoflook. Vul de schaal met de verwarmde kaasfondue en plaats hem in de oven. Bak de kaasfondue in ca. 10 minuten goudbruin. Laat de augurkjes en de maiskolfjes uitlekken. Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen. Was de tomaten en de druiven. Laat de aardappels schrikken in koud water en pel ze. Snijd het stokbrood in stukken. Bestrooi de kaasfondue met peper en presenteer hem met de groenten op een mooie schaal.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasfondue uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven