Kaasfondue uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Oud en nieuw
- Kaasfondue recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwam de oven voor op 200 graden C.
- Was de en kook ze afgedekt in 20 minuten gaar.
- Verwarm de kaasfondue alroerend ca. 5 minuten.
- Pel het knoflookteentje en halveer hem.
- Wrijf een hittebestendige schaal in met de knoflook.
- Vul de schaal met de verwarmde kaasfondue en plaats hem in de oven.
- Bak de kaasfondue in ca. 10 minuten goudbruin.
- Laat de augurkjes en de maiskolfjes uitlekken.
- Maak de schoon en snijd ze in repen.
- Was de tomaten en de .
- Laat de schrikken in koud water en pel ze.
- Snijd het stokbrood in stukken.
- Bestrooi de kaasfondue met en presenteer hem met de groenten op een mooie schaal.
Variaties op Kaasfondue uit de oven
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gegratineerde kaasfondue uit de oven | 1 | Fondue |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbroodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 454 kcal | 22% | 908 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 2 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 71 g. | 27% | 142 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |