Allergie informatie: Pruimentoetje voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 plakjes bladerdeeg (à 45 gram, diepvries)
- 200 gram + 10 theelepels suiker
- 1,5 liter volle kwark
- 2 vanillestokjes
- 500 milliliter slagroom
- 800 gram pruimencompote (pot)
- bakpapier
Meer Recepten
 Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
 Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
 6 porties - 35 minuten
 Amuses - bettyvandijk
 Tonijnfilet op mie met koriander Tonijnfilet op mie met koriander
 Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
 4 porties - 5 minuten
 Vis en schaaldieren - jacob
 Spaghetti met knoflook en nootjes Spaghetti met knoflook en nootjes
 Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
 4 porties - 10 minuten
 Vegetarisch - bettyvandijk
 Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
 Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
 4 porties - 30 minuten
 Vlees - adapop
 Vis roerbak Vis roerbak
 Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
 4 porties - 30 minuten
 Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Pruimentoetje voor buffet
- Allergieen informatie





