Allergie informatie: Pruimentoetje voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 plakjes bladerdeeg (à 45 gram, diepvries)
- 200 gram + 10 theelepels suiker
- 1,5 liter volle kwark
- 2 vanillestokjes
- 500 milliliter slagroom
- 800 gram pruimencompote (pot)
- bakpapier
Meer Recepten
Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijkTonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacobSpaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijkHeerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapopVis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Pruimentoetje voor buffet
- Allergieen informatie