Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappelgehaktbrood voor de picknick recept
Sinaasappelgehaktbrood voor de picknick recept

Sinaasappelgehaktbrood voor de picknick


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediŽnten voor het gehaktbrood en meng ze goed door elkaar. Doe over in een ingevette ovenschaal en druk lichtjes aan. Bak het gehaktbrood 30 minuten onder in de oven op 180 graden C. Meng voor de topping de tomatenpuree, suiker, mosterd en specerijen goed door elkaar. Schik de plakken sinaasappel op het gehaktbrood. Schep er het specerijenmengsel over en bak nog 30 minuten of tot het brood gaar is en een glazuurlaagje heeft. Laat afkoelen en bewaar in de koelkast

Serveersuggesties

voor een mooi resultaat kun je de sinaasappelplakken bestrijken met tomatenglazuur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sinaasappelgehaktbrood voor de picknick recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven