Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde speculaas the easy way recept
Gevulde speculaas the easy way recept

Gevulde speculaas the easy way


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de speculaas. Smelt de boter. Voeg speculaas, hazelnoten en boter in een kom en meng alles goed door elkaar. Maak op bakpapier 2 gelijke plakken van het speculaasmengsel en druk het stevig aan. Zet in de koelkast om op te stijven. Na het opstijven: Maak van de amandelspijs een evengrote plak en leg deze op 1 van de plakken speculaas. Leg de andere plak speculaas er bovenop. Druk het voorzichtig een beetje aan, maar zorg dat je speculaas niet breekt. Bestrijk de bovenkant van de speculaas met de abrikozenjam / marmelade en verdeel de gehalveerde amandelen hierover of bestrooi met het amandelschaafsel Tip 1: Om gemakkelijk 2 gelijke delen te krijgen maak je van 2 stroken stevig karton 2 ringen. Tip 2: Als de abrikozenjam of marmelade te dik is om met een kwastje over het speculaas te verdelen, roer hem dan wat losser met een beetje water. Let alleen wel op dat je niet teveel water gebruikt. Handig hulpmiddel hierbij is een lepel!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde speculaas the easy way recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven