Gevulde speculaas the easy way

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verkruimel de .
  2. Smelt de .
  3. Voeg , en in een kom en meng alles goed door elkaar.
  4. Maak op bakpapier 2 gelijke plakken van het speculaasmengsel en druk het stevig aan.
  5. Zet in de koelkast om op te stijven.
  6. Na het opstijven:
  7. Maak van de een evengrote plak en leg deze op 1 van de plakken .
  8. Leg de andere plak er bovenop.
  9. Druk het voorzichtig een beetje aan, maar zorg dat je niet breekt.
  10. Bestrijk de bovenkant van de speculaas met de abrikozenjam / marmelade en verdeel de gehalveerde amandelen hierover of bestrooi met het amandelschaafsel Tip 1:
  11. Om gemakkelijk 2 gelijke delen te krijgen maak je van 2 stroken stevig karton 2 ringen.
  12. Tip 2:
  13. Als de of marmelade te dik is om met een kwastje over het te verdelen, roer hem dan wat losser met een beetje water.
  14. Let alleen wel op dat je niet teveel water gebruikt.
  15. Handig hulpmiddel hierbij is een lepel!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • speculaas is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnoten, amandelspijs, amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
172 kcal
8%1032 kcal
Vetten
20 g.
29%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%66 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde speculaas the easy way