Gevulde speculaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Roer de totdat hij zacht is.
  2. Voeg 3/4 van het en de toe met de , het snufje en de eetlepel .
  3. Daarna het gezeefde meel erdoorheen mixen.
  4. Druk de helft van het deeg in de boterkoek vorm en verdeel het gelijkmatig.
  5. Leg het erop en verdeel dit eveneens gelijkmatig.
  6. Rol met een deegroller de andere helft van het deeg uit tot een mooie lap en leg dit eroverheen.
  7. Garneer de koek met de hele en druk ze er zachtjes in.
  8. Bestrijk tot slot de koek met de rest van het geklutste . 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
25
25
25

Variaties op Gevulde speculaas

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde speculaas
VariatieAantalGang
Gevulde speculaas2Sinterklaas
Speculaasparfait met gebakken peer, walnoten en gevulde speculaas1Nagerechten
Gevulde speculaas the easy way1Sinterklaas

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen en amandelspijs is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
321 kcal
16%2568 kcal
Vetten
12 g.
17%96 g.
Waarvan verzadigd
4 g.
21%32 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
7%16 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
15%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%360 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
3 mg.
0%24 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde speculaas